Lézer Óraszaküzlet és Óraszerviz - Debrecen, Kassai út 2. Tel.: +36 20 297 0018

 

Kupon használat

 

Hogy juthatok hozzá a kuponhoz

Időszakos marketing kampányaink során gyakran kuponokkal is megajándékozzuk webáruházunk látogatóit.
Ilyenkor felkínálunk egy virtuális ajándék kupont, melynek birtokba vételéhez nem kell mást tenniük, csupán rákattintani magára a kuponra. Nem kell megadnia semmilyen adatot, a használatba vételéhez az e-mail címére SINCS szükség.

 

Hogy használható a kupon

A kuponon látható egy százalék érték (pl. 10%), ami azt jelzi, hogy a vásárlás összegének mekkora hányadát fedezi a kupon. Az érintett termékeknél fel is tüntetjük, hogy vásárlás esetén milyen értékben számítjuk be a kuponját. Nézzünk egy konkrét példát a használatára.

Tegyük fel, hogy vásárolni szeretne két terméket. Az egyik értéke 20 000 Ft, a másiké pedig 50 000 Ft. A vásárlás össz. értéke tehát 70 000 Ft. Ha előbb rákattint a 10%-os kuponra (birtokba veszi), majd azt követően beteszi a kosárba a termékeket, a kosár megjelenítése során látni fogja, hogy az Ön kuponja 7 000 Ft értékben kerül beszámításra. Ez azt jelenti, hogy Ön ennyivel kevesebbet fog fizetni a vásárlás végén.

A kupon valamennyi termék vásárlása során felhasználható, kivéve a 10%-ot meghaladó engedménnyel árusított termékeket.

 

Meddig érvényes a napi kupon

A napi kupon érvényesség ideje az adott nap 24.00 óráig tart, tehát addig garantáltan felhasználható. A kupon alatt mindig fel van tüntetve annak érvényességi ideje.