Lézer Óraszaküzlet és Óraszerviz - Debrecen, Kassai út 2. Tel.: +36 52 411‑550

 

Forgalmazott termékeink

 

Casio karóra

A Casio karórák már a kezdetektől fogva kiemelt szerepet töltenek be debreceni óraboltunk életében. Szinte az első Casio karóra modellek megjelenésétől kezdve forgalmazzuk ezt a kiváló márkát.

A japán Casio a világ egyik vezető óragyártója, az általa készített férfi és női karórák kivétel nélkül a minőséget képviselik. Rendkívül széles a termékpalettája, a kitűnő ár/érték aránynak köszönhetően az alap karóra modellek már néhány ezer forinttól megvásárolhatók. A Casio karóra kínálatában azonban a felső kategóriás Edifice csúcsmodellek is épp úgy megtalálhatók. Ezek méltán dobogtatják meg az órakedvelők szívét, és a viszonylag magasabb árfekvésük ellenére is rendkívül népszerűnek számítanak az igényes vásárlók körében. A G-Shock karórák évtizedek óta etalonnak számítanak a strapabírás, megbízhatóság terén. A Casio egy olyan óra márka, amely hosszútávon rászolgált a vásárlók bizalmára.

Tudjon meg többet a Casio karórákról

 

Tipp: Tekintse meg webáruházunk Casio karóra kínálatát.
Casio karóra webáruház

 

Ezerféle karóra, falióra, ébresztőóra - egyszóval minden, ami ÓRA

Természetesen a Casio karórák mellett nagyon sok más óramárka is megtalálható a debreceni óraboltunk karóra kínálatában.

Csak néhány, az általunk forgalmazott karóra márkák közül:

A karórákon túl számos egyéb jellegű órát is forgalmazunk, az alábbi órafajtákból egyaránt széles kínálattal rendelkezünk.

Óraszíjak, óracsatok

A karórák szíjai egy idő után elöregszenek, ezért időnként cserére szorulnak. Óraszíjakból is rendkívül gazdag a választékunk, szinte minden esetben tudjuk pótolni az elhasználódott szíjakat. A nálunk vásárolt óraszíjakat, óracsatokat díjmentesen rá is tesszük a karórára, a fémcsatok esetében a méretre állítást is ingyen elvégezzük.

Casio és Sencor számológépek, címkenyomtatók

A Casio számológépek az elmúlt évtizedek során épp olyan komoly hírnévre tettek szert, amint a Casio karórák. Kimagasló tudásuk, könnyű kezelhetőségük, és nem utolsó sorban a megbízhatóságuk miatt nagyon közkedveltek. A Casio számológépek bármilyen felhasználási területen megállják a helyüket, de a legismertebbek a tudományos iskolai számológépeik. A szintén jó minőségű Sencor számológépek elsősorban a kedvező áruk miatt nagyon közkedveltek

Számológép kategóriák:

A Casio címkenyomtatók egyedülálló lehetőséget biztosítanak a feliratozás terén akár otthoni, akár irodai vagy ipari környezetben. Több méretben, számtalan színben áll rendelkezésre hozzá címkenyomtató szalag.

 

Elemek

A hagyományos háztartási elemektől (ceruza, mikró, baby, góliát, 9V) a speciális elemekig szinte valamennyi elem típus megtalálható kínálatunkban.